• Gratis frakt på bestillinger over NOK 500
  • Rask levering
  • Alle vårfavorittene

4,6

SEASON SALE | FASHION -20% - UP TO -50% !

Persondatapolitikk

Placeholder

Persondatapolitikk

CONTROLLER

Ab Björkqvist Helsinki Oy

ID nummer 2787814-7

adresse:

Alexandersgatan 15 B

00100 Helsinki

Telefon: +358 (0) 40 8085318

E-post: [email protected] 

REGISTRERING NAVN

Ab Björkqvist Helsinki Oy kunderegister

Disse reglene om behandling av personopplysninger ("Persondatapolitikk") beskriver, hvordan Bjorkqvist.shop innsamler og behandler opplysninger om deg. 

Persondatapolitikken gjelder for personopplysninger som du gir til oss eller som vi samler inn via Bjørkqvists hjemmeside, Bjorkqvist.shop ("Hjemmesiden").

Vi er dataansvarlig for dine personopplysninger. All henvendelse til oss kan skje via kontaktopplysningene angitt under pkt. 1.

  1. Hvilke personopplysninger samler vi inn, til hvilke formål og rettsgrunnlaget for behandlingen

1.Når du besøker Hjemmesiden, samler vi automatisk inn opplysninger om deg og din bruk av Hjemmesiden, f.eks. om hvilken type browser du bruker, hvilke søkeord du bruker på Hjemmesiden, din IP-adresse, inkludert ditt nettverkssted, og informasjon om dataen din. 

Formålet er å optimere brukeropplevelsen og Hjemmesidens funksjon av sikkerhetshen-syn samt foreta målrettet markedsføring, deriblant retargeting via Facebook, Adform og Google. Denne behandlingen av opplysninger er nødvendig for at vi kan ivareta våre interesser i å forbedre Hjemmesiden, beskytte hjemmesiden mot angrep, og vise deg relevante tilbud.

Rettsgrunnlaget for behandlingen er EU personvernforordning (GDPR) art 6, stk. 1, litra f.

2.2

Når du kjøper et produkt eller kommuniserer med oss på Hjemmesiden, samler vi inn de opplysningene du selv avgir, f.eks. navn, adresse, e-postadresse, telefonnr., betalingsmåte, opplysninger om hvilke produkter du kjøper og eventuelt har returnert, leveringsønsker, samt opplysning om den IP-adressen bestillingen er gjort fra. 

Formålet er at vi kan levere de produktene du har bestilt og ellers oppfylle vår avtale med deg, deriblant for å kunne administrere dine rettigheter til å returnere og reklamere. Opplysninger om dine kjøp kan vi også behandle for å overholde lovkrav, deriblant til bokføring og regnskap. Ved kjøp innsamles IP-adressen med det formål og for å kunne ivareta vår interesse i å kunne forhindre svik. 

Rettgrunnlaget for behandlingen er EU personvernforordning (GDPR) art 6, stk. 1, litra b, c og f. 

  1. Mottakere av personopplysninger

Opplysninger om ditt navn, adresse, e-post, telefonnummer samt ordrenummer og spesifikke leveringsønsker gis videre til den valgte hentebutikken eller den transportøren som forestår leveringen av de kjøpte varene til deg. 

Opplysninger kan overlates til eksterne samarbeidspartnere, som behandler opplysningene på våre vegne. Vi bruker eksterne samarbeidspartnere til blant annet teknisk drift og forbedringer av Hjemmesiden, utsendelse av nyhetsbrev samt målrettet markedsføring, inkludert retargeting, samt til din bedømmelse av vår virksomhet og produkter. 

Disse virksomhetene er databehandlere og under vår instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke bruke opplysningene til andre formål enn oppfyllelse av avtalen med oss, og er underlagt fortrolighet om disse. Vi har inngått skriftlige databehandleravtaler med alle databehandlere som behandler personopplysninger på våre vegne.

  1. Dine rettigheter

Med tanke på å skape åpenhet omkring behandlingen av dine opplysninger må vi, som dataansvarlig, opplyse deg om dine rettigheter.

Retten til innsikt  Du har rett til når som helst å be om informasjon om blant annet hvilken informasjon vi har registrert om deg, formålet med registreringen, hvilke kategorier av personlig informasjon og mottakere av informasjon det ev. måtte være, så vel som informasjon om hvor opplysningene kommer fra. 

Du har rett til å få utlevert en kopi av de personopplysningene vi behandler om deg. Hvis du ønsker en kopi av dine personopplysninger, må du sende en skriftlig forespørsel til e-postadressen angitt under pkt. 1, Kontaktopplysninger. Du kan bli bedt om å dokumentere at du er den du gir deg ut for å være.

Retten til rettelse Du har rett til å få uriktige personopplysninger om deg selv rettet av oss. Dersom du blir oppmerksom på at der er feil i de opplysningene vi har registrert om deg, oppfordres du til å rette skriftlig henvendelse til oss, så opplysningene kan korrigeres. Kontaktopplysninger finnes under pkt. 1, Kontaktopplysninger.

Retten til sletting  I visse tilfeller har du rett til å få alle eller enkelte av dine personopplysninger slettet av oss, f.eks. hvis du tilbakekaller ditt samtykke og vi ikke har et andet rettsgrunnlag for å fortsette behandlingen. I den grad det er nødvendig å fortsette behandlingen av dine opplysninger, for eksempel for å overholde våre juridiske forpliktelser eller for at juridiske krav kan opprettes, håndheves eller forsvares, er vi ikke pålagt å slette dine personopplysninger.

Retten til å begrense behandlingen til oppbevaring Du har i visse tilfeller rett til å få begrenset tilgang til dine personopplysninger til kun å bestå av lagring, for eksempel hvis du mener at informasjonen vi behandler om deg er feil.

Retten til dataportabilitet Du har i visse tilfeller rett til å få personopplysninger som du selv har gitt oss utlevert i et strukturert, vanlig og maskinlesbar format samt rett til å overføre disse opplysningene til en annen dataansvarlig.

Retten til innsigelse  Du har rett til når som helst å motsette deg vår behandling av dine personopplysninger for direkte markedsføring, inkludert profilering som gjøres for å kunne målrette vår direkte markedsføring. I tillegg kan du til enhver tid, av grunner knyttet til din personlige situasjon, motsette deg behandlingen av dine personopplysninger, som vi gjør basert på våre legitime interesser,jfr. pkt. 2.

Retten til å tilbakekalle samtykke  Du har rett til når som helst å tilbakekalle et samtykke du har gitt oss til en gitt behandling av personopplysninger. Hvis du ønsker å tilbakekalle samtykket ditt, ber vi deg kontakte oss på jfr. kontaktopplysningene i pkt. 7, Kontaktopplysninger.

Retten til å klage  Du har rett til når som helst å legge inn en klage til Datatilsynet, Postboks 458 Sentrum, 0105 Oslo over vår behandling av dine personopplysninger.Klagen kan blant annet gis på e-post [email protected]eller telefon 22 39 69 00.

  1. Sletting av persondata 

Opplysninger som er samlet inn om din bruk av Hjemmesiden jfr Avsnitt 2 slettes senest når du ikke har brukt Hjemmesiden på 1 år.

Opplysninger innsamlet i forbindelse med kjøp du har gjennomført på Hjemmesiden jfr. pkt. 2 vil som utgangspunkt bli slettet 3 år etter utgangen av det kalenderåret du foretok kjøpet. Informasjonen kan imidlertid lagres over lengre tid hvis vi har et rettslig behov for lengre lagring, for eksempel hvis det er nødvendig for at lovkrav skal opprettes, håndheves eller forsvares, eller om lagring er nødvendig for at vi skal kunne overholde de lovbestemte kravene. Regnskapsmateriale oppbevares i 5 år til utgangen av et regnskapsår for å oppfylle bokføringslovens krav.

  1. Sikkerhet

Vi har implementert egnede tekniske og organisatoriske sikkerhetsgarantier mot at personopplysninger utilsiktet eller ulovlig tilintetgjøres, går tapt, endres eller forringes, samt mot at de kommer til uvedkommendes kjennskap eller misbruk. Kun medarbeidere som har et reelt behov for å få tilgang til dine personopplysninger for å utføre jobben sin, har tilgang til disse

Logg inn

Glemt passordet ditt?

  • Alle dine bestillinger og returnerer på ett sted
  • Bestillingsprosessen er enda raskere
  • Hold handlekurven din lagret

sammenlign0

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av cookies for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Skjul denne meldingenMer om cookies »